Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija
AMBASADOR ŠPANIJE SUTRA U SRBOBRANU


U sklopu manifestacija "Srbija u ritmu Evrope" gost Srbobrana sutra je ambasador Španije u Srbiji, Miguel Fuertes Suárez...

Povodom učestvovanja dece Opštine Srbobran, a koja predstavljaju našu Opštinu i Kraljevinu Španiju na takmičenju “Srbija u ritmu Evrope” 19.juna 2016.godine u Ćupriji, u sredu u posetu Srbobranu dolazi njegova ekselencija, ambasador kraljevine Španije u Srbiji, Miguel Fuertes Suárez.

Ambasador dolazi u 11.00h i po protokolu najpre će imati prijem u kabinetu kod predsednika opštine, a potom u 11.15 u velikoj sali SO Srbobran, biće prikazan kratak video ffilm o našoj opštini, a građanima će se obratiti Nj.E. Miguel Fuertes Suárez, predsednik opštine, Zoran Mladenović i Igor Karadanović ispred organizatora dečije manifestacije "Srbija u ritmu Evrope".

U sklopu posete Srbobranu, španski ambasador posetiće OŠ Vuk Karadžić, a u čast gostu iz Španije učenici će održati priredbu u holu škole. Priredba je u 12.30h. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.05.10   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama