Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija
"TRAŽIM MUŽA" I JELICA BRESTOVAC U SRBOBRANU!


Monodrama po tekstu Dušana Radovića stiže u Srbobran...

Nakon gotovo sto izvođenja monodrame "Tražim muža" širom Srbije, zemljama regiona, Švajcarske i Švedske, glumica Jelica Brestovac će se sa pomenutom predstavom predstaviti i Srbobranskoj publici. Predstava će biti odigrana u sali Malog pozorišta (Pozorištance) u četvrtak 26,05. sa početkom u 20.00h.

Urnebesna predstava "Tražim muža" je monodrama kabaretskog tipa rađena po citatima iz knjige "Ženski razgovori" našeg poznatog pisca Duška Radovića koji je sa puno dobronamerne ironije i prostodušnog humora analizirao sve stereotipe muško-ženskih odnosa.

U okviru predstave, kroz nekoliko različitih ženskih likova, videćemo šta su sve žene spremne da učine kako bi osvojile željenog muškarca, i kako tog istog muškarca zadržati u svom životu. Svaka žena će prepoznati sebe u nekom od tih likova, a svaki muškarac će poželeti da baš on bude "taj".

Shvatićemo da "muškarci kakvi god da su, žene će ih uvek voleti" i da je to je večita igra iz koje niko ne izlazi kao gubitnik. Monolozi su vrlo duhoviti, a cela predstava je protkana muzikom i plesom, kao važnim faktorom zavođenja. Tokom cele predstave učestvuje i publika. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.05.18   |  Ocena:  

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na društvenim mrežama