Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Info Kategorija
ОГЛАС


Центар за спорт и туризам расписује:

 

На основу Члана 3. Одлуке о висини накнаде за заузеће јавне површине у  време “Петровданске славе“ у Србобрану, директор Центра за физичку културу, рекреацију и туризам Србобран расписује:

 

ОГЛАС

о давању на привремено коришћење дела

јавне површине путем јавног надметања за

постављање точилица за пиво

 

 

                                                                   I

 

            Расписује се јавни оглас за давање на привремено коришћење дела јавне површине, у зони парка, у Србобрану према Плану за постављање монтажних објеката за време одржавања „Петровданске славе“.

            Места за постављање точилица за пиво имају ознаке Т1, Т2, Т3, Т4, Т5 и Т6, и издају се путем јавне лицитације.

            Места за постављање точилица за пиво издају се на 2 дана и то 11.07. и 12.07. 2016.године.

 

 

II

 

Јавна лицитација ће се одржати дана 30.06.2016.године у ресторану Центра за физичку културу, рекреацију и туризам Србобран са почетком у 12:00 часова.

На јавном надметању–лицитацији могу учествовати сва лица која имају регистроване угоститељске радње на територији општине Србобран. Пријаве се могу подносити у Центру за физичку културу, рекреацију и туризам Србобран, сваког дана закључно са 30.06.2016.године у 12:00 часова.

Пријава на оглас за лицитацију мора садржати податке о подносиоцу пријаве, као што је тачан назив угоститељске радње, њено седиште, име власника угоститељске радње као и фотокопију решења о регистрацији радње издату од стране Агенције за привредне регистре.

 

III

 

Почетна цена за места која носе ознаке Т1, Т2 и Т3 је 5.000,00 динара.

Почетна цена за места са ознакама Т4, Т5 и Т6 је 8.000,00 динара.

У поступку лицитације, лицитациони корак износи 500,00 динара.

Критеријум за утврђивање најповољније понуде је највиша понуђена цена.

 

 

IV

 

Сваки пријављени учесник лицитације на истој може учествовати ако Центру за физичку културу, рекреацију и туризам Србобран положи јемство у висини од 1.000,00 динара по сваком месту које се лицитира.

Учесник лицитације, који понуду највишу цену, дужан је да одмах након одржаног надметања, уплати излицитирани износ у Центру за физичку културу, рекреацију и туризам Србобран. Иначе, губи право на повраћај јемства.

Уколико учесник не уплати излицитирани износ, одмах након одржане лицитације, право на заузеће јавне површине има следећи повољнији понуђач.

Сваки учесник лицитације може да излицитира само једно од понуђених места.

 

 

V

 

Јавно надметање ће спровести комисија коју ће именовати директор Центра за физичку културу, рекреацију и туризам Србобран.

 

VI

 

Овај ОГЛАС ће бити објављен на огласној табли Центра за физичку културу, рекреацију и туризам Србобран, огласној табли у општини Србобран, на званичном сајту Општине Србобран(www.srbobran.rs), као и на www. srbobran.net.

 

 

- Продаја места за закупце павиљона, тезги, пулта за продају безалкохолних пића, роштиља, столова и столица за пружање угоститељских услуга, места за продају вина и за продају шећерне вуне, балона и кокица почеће од среде 29.06.2016.године. Ближе информације око цена места можете добити на телефон 021/731-279 или 732-888.

 

                                                                                                                  Директор

                                                                                                     Центра за физичку културу

                                                                                                 рекреацију и туризам Србобран

                                                                                                                Марија Крстић 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.06.27

 

 

Glasaj
     


Učitava se...
 Prijavi se
Pretraga

KURSNA LISTA

stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.31 © dream4® | Redakcija | Design and Development Edit by: 2N - N.Nenadov | Pratite nas na drutvenim mreama